CARP EXPERT FLAT FORGÓS ÓLOM 40G SZINEZETT GO GREEN

CARP EXPERT FLAT FORGÓS ÓLOM 40G SZINEZETT   GO GREEN
640 HUF

-
+
db
Cikkszám:
FL234840
Márka:
Carp Expert
Kategória:
HOROG-JIG FEJ
Szállítási idő:
raktáron

5 (1) szavazat

Print

CARP EXPERT FLAT FORGÓS ÓLOM 40G SZINEZETT GO GREEN Kategória HOROG-JIG FEJ


Carp Expert Go Green Inline Flat - Ha fontos a halak és a környezet védelme!

Legyen szó bármilyen vízterületről, folyókról vagy akár magántavakról, vannak olyan helyzetek, hogy a szerelék részét képző ólom vagy egyéb nehezék beszakad vagy egy elhagyós szerelék részét képezve a vízben marad. Némely nehezéknek környezetszennyező hatása van, ami természetesen a vízre és a benne élő halakra is hatást gyakorolhat, plusz vannak tavak, ahol erre kiemelt figyelmet fordítanak és különböző prevenciókat vezettek be, a halak védelmének érdekében. 

Figyelmet fordítva ezen tényezőkre, megalkottuk a Go Green szériát. Ezen súlyok 100%-ig természetbarát anyagokból készülnek, wolframot és ólmot sem tartalmaznak, hanem egy teljesen környezetbarát cink-ötvözetből lettek formára öntve, beszakadás esetén nem terhelik a környezetet és megoldást nyújtanak azon horgászvizekre is, ahol kritérium az elhagyós szerelék használata.

A Flat egy közkedvelt nehezék típus, mely kialakításának köszönhetően iszaposabb és mélyebb mederben is remek alternatívát nyújt.

A külső bevonatának köszönhetően teljesen észrevétlenül olvad bele a mederbe, nem kelt gyanakvást a legóvatosabb pontyokban sem.

Forgós mivoltából, tökéletes eleme az ólomklipszes elhagyós szerelékeknek is egyaránt, az univerzális fenekező készségek mellett.

Bányatavakra vagy vadvízre is ajánlott típus, mely kialakításának köszönhetően nehezebben süllyed el az iszapos mederben.CARP EXPERT FLAT FORGÓS ÓLOM 40G SZINEZETT GO GREEN További termék kategóriák :


  • Carp Expert HOROG-JIG FEJ CARP EXPERT FLAT FORGÓS ÓLOM 40G SZINEZETT GO GREEN
  • Carp Expert
  • Carp Expert CARP EXPERT FLAT FORGÓS ÓLOM 40G SZINEZETT GO GREEN
  • FORGÓS FLAT EXPERT CARP
  • EXPERT FLAT FORGÓS CARP HOROG-JIG FEJ
  •